Satu Mäkelä-Nummela ja Mallusjoki Talkoosarjan parasta A-sarjaa

2.7.2008

Talkoosarjan A-sarjan kuusi parasta: Simo Ruusunen, Satu Mäkelä-Nummela, Rauli Arminen, Heikki Moilanen, Henri Keskipasma ja Ilpo Kansikas sekä kilpailunjohtaja Heikki Romppanen.
Joukkuekilpailun A-sarjan parhaat: Sähköparikka (Keijo Lehtimäki, Ismo Inkinen ja Matti Parikka), Mallusjoen Metsästysseuran ykkösjoukkue (Satu Mäkelä-Nummela, Juha Viljanen ja Anssi Mäkelä) ja Hutiklubi (Heikki Moilanen, Jouko Laaksonen ja Juha Ruusunen).
B-sarjan kuusi parasta: Kari Laakso, Matti Parikka, Juha Perttola, Henry Romppanen, Raimo Hietala ja Janne Haverinen.
B-sarjan joukkuekilpailun parhaat: Länsi-Orimattilan Metsästysyhdistys (Risto Mattila, Pertti Sydänmaa ja Matti Mattila), Kanteleen Metsästysseura (Ilpo Kansikas, Rami Vieljoki ja Pauli Vieljoki) ja Haveforest (Simo Ruusunen, Janne Haverinen ja Isto Silventoinen).

Satu Mäkelä-Nummela voitti Talkoosarjan A-sarjan ja johdatti Mallusjoen Metsästysseuran ykkösjoukkueen joukkuekilpailun A-sarjan voittoon tiistaina 1. heinäkuuta Salolan ampumaurheilukeskuksessa. OSU:n järjestämän Talkoosarjan B-sarjan ykköset olivat Sähköparikan Matti Parikka ja Kanteleen Metsästysseuran joukkue.

 

Kaikkien osanottajien kesken arvotun 250 panoksen laatikon voitti Ilpo Makkonen. Saga-panokset lahjoitti Asepiste.