Marika ja Satu trapin finaalissa MM-esikisoissa Espanjassa

19.7.2014

Miesten kaksoistrapin finaali käynnissä ja Simo juuri rikkonut kiekon. Kuva: Marika Salmi
Naisten trapin finaalin esittely. Kuva: Simo Köylinen
Naisten trapin semifinaali alkamassa. Kuva: Simo Köylinen
Naisten trapin semifinaalissa vasemmalta Satu, Marika ja Espanjan Fatima Galvez. Kuva: Simo Köylinen
Naisten trapin peruskilpailun tulosliuska. Kuva: Marika Salmi
Naisten trapin finaalin tulosliuska. Kuva: Marika Salmi
Miesten trapin peruskilpailun tulosliuska eli 1. päivän jälkeinen tilanne. Kuva: Marika Salmi

19.7.2014  Päivi Könönen

Espanjan Gradanassa ammutaan kaikkien lajien MM-kilpailut syyskuussa. Tällä viikolla keskiviikosta sunnuntaihin samalla radalla ammutaan kansainvälinen kilpailu, joka toimii samalla MM-kilpailujen esikilpailuna. Kilpailussa oli mukana OSUlaisia.

Torstaina ammutussa kaksoistrapin kilpailussa Simo Köylinen selviytyi finaaliin ammuttuaan peruskilpailussa tuloksen 130 ja finaalissa 22 ja sijoittui lopulta kuudenneksi.

Lauantaina ammuttiin naisten trap kilpailu ja siinä OSU:n Satu Mäkelä-Nummela ampui peruskilpailussa tuloksen 72 ja Marika Salmi tuloksen 70. Peruskilpailun parhaimmat tulokset eli 73 kiekkoa ampuivat San Marinon Alessandra Perilli ja USA:n Janess Beaman. Semifinaalissa Satu ampui tuloksen 11 ja hänen loppusijoitus oli kuudes. Marika ampui semifinaalissa tuloksen 13 ja pääsi uusimaan kultaottelupaikasta mutta jäi lopulta pronssiotteluun, jossa ampui myös tuloksen 13 USA:n Ashley Carrollin osuessa yhteen kiekkoon enemmän. Pronssipaikka siis Carrollille ja Marikan loppusijoitus oli näin ollen neljäs. Kilpailun voitti isäntämaan Fatima Galvez ja toiseksi sijoittui USA:n Beamann.

Mies trapparit aloittivat kilpailunsa tänään lauantaina. OSU:n Jukka Laakso on ensimmäisen päivän kolmen sarjan jälkeen 15:sta tuloksella 73 (25+24+24) ja Simo Köylinen 96:s tuloksella 63 (22+21+20). Suomen kolmas ampuja P-HA:n Mika Myllylä on 79:s tuloksella 67. Miesten kilpailu päättyy huomenna sunnuntaina.