Kauden ensimmäinen maailmancup kilpailu ammuttiin Meksikossa

8.3.2015

8.3.2015  Päivi 

Kauden ensimmäinen haulikon maailmancup ammutaan Meksikon Acapulcossa 28.2.-10.3.2015

Ensimmäisenä ammuttiin naisten trap, jossa parhaimman suomalaistuloksen 68 kiekkoa ampui OSU:n Marika Salmi sijoittuen 19:nneksi. OSU:n Satu Mäkelä-Nummela ampui 65 kiekkoa ja Suomen kolmas edustaja SSG:n Mopsi Veromaa 58 kiekkoa. Kilpailun voitti USA:n Corey Cogdell. Lue kilpailusta myös SAL:n kotisivuilta tästä linkistä tai käy katsomassa tulokset ISSF:n kotisivuilta tästä linkistä.

Toisena ammuttiin miesten trap, jossa parhaiten suomalaisista ampuivat OSU:n Jukka Laakso sekä SSG:n Mirka Kyyrönen, kun molempien tulos oli 118 kiekkoa. Sijoituksissa Mirka oli 38:s ja Jukka 40:s. Kolmas suomalainen LAS:n Vesa Törnroos ampui tuloksen 117. Kilpailun voitti Italian Massimo Fabbrizi. Lue kilpailusta myös SAL:n kotisivuilta tästä linkistä tai käy katsomassa tulokset ISSF:n kotisivuilta tästä linkistä.

Seuraavaksi kilpailtiin miesten kaksoistrap, jossa ainoana suomalaisena oli mukana OSU:n Simo Köylinen. Hän ampui tuloksen 135 oli kilpailussa 20:s. Kilpailun voitti USA:n Jeffrey Holguin. Lue kilpailusta myös SAL:n kotisivuilta tästä linkistä tai käy katsomassa tulokset ISSF:n kotisivuilta tästä linkistä.

Viimeisenä kilpaillaan skeet, jonka naiset ampuvat tänään sunnuntaina ja miehet tänään ja huomenna maanantaina. Kilpailussa ei ole mukana OSUlaisia.