OSUlaiset lähellä EM-kisojen finaalipaikkoja Slovenian Mariborissa

29.7.2015

29.7.2015  Päivi 

Slovenian Mariborissa ammuttiin 25 m, 50 m, 300 m sekä haulikon EM-kilpailut 18.7. - 1.8.2015. Kisassa on mukana 8 OSUlaista.

Ensimmäisenä haulikkolajeista oli vuorossa skeet ampujat. Skeetissä ei ollut mukana OSUlaisia. Parhaimmasta sijoituksesta vastasi poikien skeetissä Eetu Kallioinen, joka saavutti EM-hopeaa. Eetu oli mukana myös tämän vuotisessa nuorten kansainvälisessä haulikkokilpailussa (IJSC), joka järjestettiin radallamme kesäkuun alussa.

Miesten ja poikien kaksoistrap kilpailu ammuttiin lauantaina 25.7. OSU:n Sami Ritsilä jäi väin yhden kiekon päähän finaalin uusintapaikasta. Hän ampui tuloksen 138 ja oli lopulta kymmenes. Peruskilpailun parhaan tuloksen 143 ampui Saksan Andreas Löw. Kilpailun voitti Italian Daniele Di Spigno. OSU:n toinen edustaja Simo Köylinen ampui tuloksen 127 ja oli 20:s.

Poikien kaksoitrapissa Suomen Miki Ylönen ampui tuloksen 119 oli 11:s. Kilpailun mitalikolmikko Venäjän Viacheslav Yukhimenko (kultaa), Italian Ignazio Maria Tronca (hopeaa) ja Venäjän Kirill Fokeev (pronssia) osallistuivat kaikki IJSC kilpailuumme kesäkuussa.

Katso juttu kaksoistrapista myös SAL:n sivuilta tästä linkistä.

Seuraavana vuorossa oli naisten ja tyttöjen trap, joka ammuttiin sunnuntaina 26.7. Naisten kilpailussa oli mukana kolme OSUlaista. Satu Mäkelä-Nummela pääsi finaalin uusintaan asti mutta jäi lopulta kahdeksanneksi. Hän ampui peruskilpailussa tuloksen 71. Noora Antikainen oli 16:s tuloksella 69 ja Marika Salmi 30:s tuloksella 65. Joukkuekilpailussa Suomi oli kuudes. Kilpailun voitti Slovakian Zuzana Rehak Stefecekova.

Katso juttu naisten trap kilpailusta myös SAL:n sivuilta tästä linkistä.

Miesten ja poikien trap kilpailu ammuttiin 28.-29.7. Miesten kilpailussa parhaiten suomalaisista ampui OSU:n Jukka Laakso. Hänen sijoitus oli 14:s tuloksella 119. Poikien kilpailussa sekä Eemil Pirttisalo että OSU:n Niko Kopra ampuivat tuloksen 112 mutta Eemil paremman viimeisen sarjan turvin sijoittui 20:nneksi ja Niko 21:nneksi. Nikon veli Vili Kopra ampui tuloksen 110 ja oli 28:s.

Käy katsomassa tarkemmat tulokset Siusin sivuilta tästä linkistä.