Ajankohtaista

Olympiakultamitalisti, Orimattilan Seudun Urheiluampujien Satu Mäkelä-Nummela on Kansainvälisen Ampumaurheiluliiton (ISSF) rankinglistan ykkönen naisten trapissa. OSU:n Noora Antikainen on naisten trapin listalla 38:s. Miesten trapin listalla OSU:n Matti Nummela on 40:s. Miesten kaksoistrapin listalla OSU:n Simo Köylinen on 45:s ja Niko Hyvärinen 47:s.
Orimattilan Seudun Urheiluampujat tiedottaa jäsenistölleen jäsenhuoneessa, jonne käyttäjätunnuksen ja salasanan saavat vain seuran jäsenet.
OSU:n juniorit avasivat kauden 2009 kuntotestillä Salolan ampumaradalla. Testiin osallistuivat Henry Romppanen, Juha Perttola, Timi Hietala, Karri Arminen, Henri Jokinen, Konsta Sipilä, Joni Kokko, Arttu Heikkilä ja Juha Kytökorpi. Leirin järjesti Heikki Romppanen.
Orimattilan Seudun Urheiluampujien junioreiden kauden aloitus- ja testileiri on 31. tammikuuta kello 10 alkaen Salolan ampumaradalla.
Suomen Ampumaurheiluliiton liittohallitus nimesi Noora Antikaisen haulikkolajien B-maajoukkueeseen keskiviikkona 14. tammikuuta. Ampumaurheiluliitto on valinnut nyt yhteensä seitsemän Orimattilan Seudun Urheiluampujien urheilijaa kauden 2009 maajoukkueisiin, kun olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela on nimetty A-maajoukkueessaan, B-maajoukkueeseen on aiemmin valittu Niko Hyvärinen ja Simo Köylinen ja nuorten B-maajoukkueen jäseniä ovat Juho Hannonen, Henry Romppanen ja Juha Perttola.
Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela on Vuoden urheilija ja Vuoden naisurheilija 2008. Orimattilan Seudun Urheiluampujien Mäkelä-Nummela vastaanotti palkintonsa Suomen Urheilugaalassa Hartwall Areenassa Helsingissä maanantaina 12. tammikuuta.
Toimittaja Anna Perho on käynyt yökylässä olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan kotona Orimattilan Pennalassa. MTV3-kanava esittää vierailun "Perho tuli taloon"-ohjelmasarjassa 22. tammikuuta kello 20 alkaen. Ohjelmasarja alkoi eilen torstaina 8. tammikuuta Perhon vierailulla Remu Aaltosen kodissa Porvooossa.
Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela toimii Juha Högströmin kartanlukijana Orimattila-rallissa 17. tammikuuta. Kartturin tutkinnon suorittanut Mäkelä-Nummela edustaa Orimattilan Urheiluautoilijoita. Högström on AL-Myrskylän jäsen. Kaksikon kulkupeli on F-ryhmäläinen Ford Escort RS 2000.
OSU:n Päivi Könönen johtaa naisten ilmapistoolin valtakunnallista tulostilastoa kahden kilpailun jälkeen. Orimattilalainen Könönen laukoi 374 pistettä Areena Cupissa Vierumäellä 28. joulukuuta. 374 pistettä on ampunut myös Poliisien Ampumaseuran Jaana Salo, joka laukoi kauden parhaansa Kupittaan kisoissa Turussa 14. joulukuuta.
OSU:n Päivi Könönen tähtäsi ilmapistoolilla toiseksi ja Eeva Vilander seitsemänneksi Areena Cupissa Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 28. joulukuuta. Könönen laukoi 468,9 (374+94,9) pistettä ja Vilander 451,6 (358+93,6) pistettä.
RSS ATOM