Ajankohtaista

Olympiavoittaja, Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava Satu Mäkelä-Nummela voitti trap-kisan Etelä-Afrikassa Pretorian kupeessa sunnuntaina 1. maaliskuuta. Wattlespring Gun Clubin radalla Mäkelä-Nummela paukutti rikki 137 (118+19) kiekkoa. Toisen sijan otti Etelä-Afrikan 29-vuotias Diane Swanton 133 (113+20) kiekolla ja kolmannen sijan Suomen Veli-Matti Matikainen 131 (118+13) kiekolla. Matikainen voitti uusinnassa Etelä-Afrikan Richard Thompsonin 1-0.
Olympiavoittaja, Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava Satu Mäkelä-Nummela ja Veli-Matti Matikainen ampuivat trapia hyvin ensimmäisenä kisapäivänä Etelä-Afrikassa Pretorian kupeessa Wattlespring Gun Clubin radalla lauantaina 28. helmikuuta. Sibbo Skyttegillen Veli-Matti Matikainen murskasi peräti 74 kiekkoa päivän 75 kiekosta ja johtaa kilpailua. Mäkelä-Nummela rikkoi 70 kiekkoa ja on kolmantena.
Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela avasi Olympiavoittajantie Orimattilassa ystävänpäivänä lauantaina 14. helmikuuta. Olympiavoittajantien päässä on Satu Mäkelä-Nummelan toinen koti eli Salolan ampumaurheilukeskus.
Olympiakultamitalisti, Orimattilan Seudun Urheiluampujien Satu Mäkelä-Nummela on Kansainvälisen Ampumaurheiluliiton (ISSF) rankinglistan ykkönen naisten trapissa. OSU:n Noora Antikainen on naisten trapin listalla 38:s. Miesten trapin listalla OSU:n Matti Nummela on 40:s. Miesten kaksoistrapin listalla OSU:n Simo Köylinen on 45:s ja Niko Hyvärinen 47:s.
Orimattilan Seudun Urheiluampujat tiedottaa jäsenistölleen jäsenhuoneessa, jonne käyttäjätunnuksen ja salasanan saavat vain seuran jäsenet.
OSU:n juniorit avasivat kauden 2009 kuntotestillä Salolan ampumaradalla. Testiin osallistuivat Henry Romppanen, Juha Perttola, Timi Hietala, Karri Arminen, Henri Jokinen, Konsta Sipilä, Joni Kokko, Arttu Heikkilä ja Juha Kytökorpi. Leirin järjesti Heikki Romppanen.
Orimattilan Seudun Urheiluampujien junioreiden kauden aloitus- ja testileiri on 31. tammikuuta kello 10 alkaen Salolan ampumaradalla.
Suomen Ampumaurheiluliiton liittohallitus nimesi Noora Antikaisen haulikkolajien B-maajoukkueeseen keskiviikkona 14. tammikuuta. Ampumaurheiluliitto on valinnut nyt yhteensä seitsemän Orimattilan Seudun Urheiluampujien urheilijaa kauden 2009 maajoukkueisiin, kun olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela on nimetty A-maajoukkueessaan, B-maajoukkueeseen on aiemmin valittu Niko Hyvärinen ja Simo Köylinen ja nuorten B-maajoukkueen jäseniä ovat Juho Hannonen, Henry Romppanen ja Juha Perttola.
Olympiakultamitalisti Satu Mäkelä-Nummela on Vuoden urheilija ja Vuoden naisurheilija 2008. Orimattilan Seudun Urheiluampujien Mäkelä-Nummela vastaanotti palkintonsa Suomen Urheilugaalassa Hartwall Areenassa Helsingissä maanantaina 12. tammikuuta.
Toimittaja Anna Perho on käynyt yökylässä olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummelan kotona Orimattilan Pennalassa. MTV3-kanava esittää vierailun "Perho tuli taloon"-ohjelmasarjassa 22. tammikuuta kello 20 alkaen. Ohjelmasarja alkoi eilen torstaina 8. tammikuuta Perhon vierailulla Remu Aaltosen kodissa Porvooossa.
RSS ATOM