Simo Ruusunen ja Mallusjoki jyräävät OSU:n Talkoosarjassa

21.6.2009

Vuoden 2008 Talkoosarjan A-sarjan kuusi parasta: Simo Ruusunen, Satu Mäkelä-Nummela, Rauli Arminen, Heikki Moilanen, Henri Keskipasma ja Ilpo Kansikas sekä kilpailunjohtaja Heikki Romppanen.

Simo Ruusunen ja Mallusjoki jyräävät Orimattilan Seudun Urheiluampujien vuoden 2009 Talkoosarjan kärjessä. Kolmella kierroksella Ruusunen on rikkonut 67 (21+22+24) kiekkoa ja hän johtaa Satu Mäkelä-Nummelaa yhdellä kiekolla. Jokainenhan muistaa, että Mäkelä-Nummelan viime vuosi oli lähes täydellinen, kun hän voitti olympiakultamitalin lisäksi Talkoosarjan A-sarjan henkilökohtaisen kisan ja A-sarjan joukkuekisan Mallusjoen joukkueessa. Ruusunen oli viime vuonna kakkonen.

Talkoosarjan neljäs kierros on 23. kesäkuuta ja viides kierros 30. kesäkuuta. Kuusi parasta ampuu 25 kiekon finaalin sekä A- että B-sarjassa. Joukkuekilpailun tulokset muodostuvat 125 kiekon peruskilpailun perusteella.

Katso vuoden 2008 Talkoosarja "Satu Mäkelä-Nummela ja Mallusjoki Talkoosarjan parasta A-sarjaa"

Muistathan, että 30.6. on mahdollisuus koeampua Beretta-haulikoita kello 13 alkaen OSU:n radalla. OSU, Sako Oy ja Asepiste Oy järjestävät yhteistyössä Beretta-haulikoiden koeammuntatilaisuuden. Lisäksi Sako ja Asepiste esittelevät varusteita.
Asepisteen Roope Juhonen lupaa tarjouksia!