Tehoryhmän nuoret leiri- ja kilpailumatkalla Saksassa

6.5.2014

3.5.2014  Päivi 

Suomen Ampumaurheiluliiton haulikon tehoryhmän nuoret ovat tällä viikolla harjoitusleirillä Saksan Frankfurt-Oderissa. Olosuhteet ovat todella hienot ja radat hyvin hoidetut. Ruoka on myös ollut maittavaa viestittävät valmentajat Heikki Romppanen ja Pekka Maunula leiriltä. Säätila on ollut hyvä alkuviikosta, tiistaina 29.4. asteita yli 22 ja täysin pilvetön taivas.

Maanantain harjoituksissa ammuttiin trapia ja skeetiä yhteensä 4000 kiekkoa. Sekä maanantaina että tiistaina on pidetty kahden kierroksen kilpailu sekä finaali kuudelle parhaalle.

Katso juttu myös SAL:n sivulta.

6.5.2014  Päivi 

Viikonloppuna ammuttu kilpailu sujui mainiosti. OSUlaisista Hanna Ojala voitti tyttöjen trap kilpailun omalla ennätyksellään. Poikien trapissa finaaliin selviytyivät Kopran veljekset Vili ja Niko sekä Tomi Lampola. Semifinaalista pronssiotteluun selvisivät Tomi ja Vili, joiden keskinäisen ottelun voitti Tomi lukemin 12-7. Suomalaispojista paransi kilpailussa ennätystään Tomi Lampola, Vili Kopra, Eemeli Pirttisalo ja Christoffer Österman.

Skeet kilpailun osalta mainittakoon, että sunnuntain olosuhteita vaikeuttivat kova tuuli, joka vaikutti kiekon lentorataan jonkin verran. Naisten skeet kilpailun voitti Suomen Kaisa Kurki omalla ennätyksellään.

Kilpailun tulokset löydät liitteenä.

Kuvat on ottanut Heikki Romppanen.

Liitteet