Trapin SM-kisoista mitaleja OSUlaisille

19.8.2014

Kari Kopra semifinaalissa.
Jukka Laakso semifinaalissa, Juho Hannonen odottaa ampumavuoroaan.
SAL:n puheenjohtaja Pia Nybäck suoritti palkintojen jaon. Vuorossa naisten trapin voittaja Noora Antikainen.
Naisten trapin mitalikolmikko, vasemmalta Patrik Nummela, joka vastaanotti Satu Mäkelä-Nummelan hopea, Noora Antikainen ja Mopsi Veromaa.
OSU:n naiset voittivat trapin joukkuekultaa SE tuloksella.
Pia Nybäck palkitsi Jukka Laakson kultaisella SM-mitalilla.
Yleisen sarjan kolme parasta, vasemmalta Timo Nissilä, Jukka Laakso ja Veli-Matti Matikainen.
Yleisen sarjan kuusi parasta.
Yleisen sarjan joukkuekilpailun voitti OSU:n 1 joukkue vasemmalta Kari Kopra, Jukka Laakso ja Vili Kopra.
Yleisen sarjan joukkuekilpailun mitalistit, vasemmalta LAS, OSU ja SSG

19.8.2014  Päivi 

Yleisen ja naisten sarjan SM-kilpailu ammuttiin Hollolan, Hälvälässä 2.-3.8.2014. OSUlaiset veivät trap-lajien voitot nimiinsä.

Yleisen sarjan kilpailu ammuttiin 2.-3.8.2014. Jukka Laakso ja Kari Kopra ampuivat molemmat peruskilpailussa 118 kiekkoa eli kilpailun parhaimmat tulokset. Finaaliin OSUlaisista selviytyi myös Juho Hannonen tuloksella 114.

Semifinaalissa Jukka Laakso ampui 14 kiekkoa ja selviytyi suoraan kultaotteluun. Kari Kopra, Timo Nissilä ()RMY ja Veli-Matti Matikainen (SSG) ampuivat kaikki 12 kiekkoa ja joutuivat uusimaan. Uusinnan voitti Timo Nissilä ja selviytyi siten kultaotteluun Jukka Laakson kanssa. Kopra ja Matikainen jäivät pronssiotteluun.

Laakso voitti kultaottelun Nissilää vastaan lukemin 14-10. Matikainen puolestaan vei pronssin nimiinsä lukemin 12-11. Juhani Rissanen (SiUra) oli viides ja Juho Hannonen kuudes.

Yleisen sarjan joukkuekilpailun voitti OSU:n 1 joukkue tuloksella 343. Joukkueessa ampuivat Jukka Laakso, Kari Kopra ja Vili Kopra. Toiseksi sijoittui LAS:n 1 joukkue tuloksella 329. Joukkueessa ampuivat Vesa Törnroos, Ari Jokinen ja Risto Rämö. Kolmanneksi sijoittui SSG:n 2 joukkue tuloksella 326. Joukkueessa ampuivat Veli-Matti Matikainen, Jukka Takala ja Mirka Kyyrönen.

Naisten kilpailu ammuttiin sunnuntaina 3.8. Peruskilpailun parhaimmat tulokset 68 kiekkoa ampuivat Noora Antikainen ja Satu Mäkelä-Nummela. He selviytyivät semifinaalista suoraan kultaotteluun molempien rikottua 13 kiekkoa.

Mopsi Veromaa (SSG) ampui semifinaalissa 11 ja selviytyi pronssiotteluun. Hän uusi ensin finaalipaikasta OSU:n Marika Salmen kanssa. Kirsi Yliluoma (MKMS) ja Micaela Qvarnström (RS) rikkoivat semissä 10 kiekkoa ja joutuivat uusimaan pronssiotteluun pääsystä. Uusinnan voitti Yliluoma 2-1. Qvarnström oli siis viides ja Marja Ahola kuudes.

Noora Antikainen voitti kultaottelun lukemin 11-10 ja Mopsi Veromaa vei pronssi nimiinsä lukemin 13-7.

Naisten joukkuekilpailun voitti OSU tuloksella 194. Joukkueessa ampuivat Noora Antikainen, Satu Mäkelä-Nummela ja Marika Salmi. Tulos on samalla uusi Suomen ennätys. Toiseksi sijoittui SSG.