OSUlaisia nuoria haulikon PM-kisoissa, Tomi Lampolalle hopeaa

26.8.2014

26.8.2014  Päivi 

Nuorten PM-kilpailut järjestettiin Tanskan Kööpenhaminassa 22.-24.8.2014. Neljä OSUlaista edusti Suomea haulikossa, poikien trapissa.

Poikien trap kilpailtiin lauantaina 23.8. ja parhaiten eli hopealle sijoittui Tomi Lampola, joka ampui suomalaisista parhaimman peruskilpailun tuloksen eli 89 kiekkoa yhdessä Niko Kopran kanssa. Finaaliin selvisi myös Vili Kopra, joka ampui peruskilpailussa tulokset 84. Vili kuitenkin uusi finaalipaikasta seurakaveri Juhani Ripatin kanssa. Uusinta päättyi lukemin 2-1.

Semifinaalin jälkeen neljä ampujaa oli tasatuloksessa 10, jolloin uusinta ratkaisi kulta- ja pronssiotteluun menijät. Tomi osui ensimmäisellä ampumapaikalla ja meni kultaotteluun. Norjan Martin Larsen osui toisella paikalla ja selvisi Tomia vastaan kultaotteluun. Pronssiotteluun menivät Vili Kopra ja Norjan Ole Kristian Haugen. Niko Kopra oli viides semifinaalin tuloksella 9 ja Ruotsin André Akbarzadeh kuudes tuloksella 8.

Kultaottelussa Larsen ja Lampola molemmat ampuivat tuloksen 8 ja voittaja selvisi vasta uusinnassa. Uusinnan vei Larsen lukemin 1-0. Pronssiottelu päättyi Norjan Haugenin voittoon Vili Koprasta lukemin 11-9.

Joukkuekilpailun voitti Norja tuloksella 267, Suomi oli toinen jääden vain 5 kiekkoa Norjasta.

Tulokset löydät alapuolen liitteistä.

Liitteet