Talkoosarja kansallinen trap 17.5.2011 alkaen

30.6.2011  PK

Talkoosarjan henkilökohtaiset finaalit on ammuttu 21.6.2011 ja sivun oikeasta laidasta voi katsoa tarkemmat tulokset. A-sarjan voittajaksi ampui Satu Mäkelä-Nummela, B-sarjan voitti Jari Kataja ja naisten ykkönen oli Ritva Eriksson.

Joukkuekilpailut saatiin päätökseen jo viikkoa aiemmin. A-sarjan voitti Polunkiertäjät (Kansikas, Oinonen, Turpeinen), B-sarjan voitti Hermetel (Laakso, Leht, Laakso) ja naisten sarjan ykkönen oli Sokeat Tiput (Eriksson, Suuronen, Ojala).

Joukkuekilpailun A-sarjan voittajajoukkue Polunkiertäjät sekä palkintojen jakajat Pertti Könönen ja Heikki Romppanen. Kuva: Kullervo Hakama
Henkilökohtaisen kilpailun A-sarjan voittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kuva: Kullervo Hakama
Naisten sarjan kolmas Satu Sivula. Kuva: Kullervo Hakama

14.6.2011  PK

Talkoosarjan joukkuekilpailu sekä henkilökohtainen peruskilpailu on ammuttu.

Tulokset voi ladata ja lukea sekä halutessaan tulostaa oikealla olevasta tiedostolistasta.

A-sarjassa ammutaan pudotusammunta finaalipaikasta. Peruskilpailun jälkeen kuudentena tuloksella 104 ovat Harri Hakala, Esa Oinonen ja Sauli Turpeinen.

Kaikki naiset pääsevät finaaliin.

B-sarjan peruskilpailun 7. ja 8. voisivat tulla paikalle finaalipäivänä 21.6, siltä varalta, että joku kuudesta finaaliin selvinneestä ei ole paikalla.

- - - -

Orimattilan Seudun Urheiluampujat järjestää perinteisen
kansallisen trapin talkooammuntakilpailun Salolan Ampumaradalla

Kilpailu on tarkoitettu metsästys-seuroista, yrityksistä tai erilaisista yhteisöistä kerätyille joukkueille.

Joukkueen muodostavat kolme ampujaa, jotka nimetään ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäisenä talkoosarja iltana.

Kilpailulaji on kansallinen trap.

Yksi sarja on 25 kiekkoa, jokainen ampuu sarjan/ilta.

Joukkueessa saa olla yksi ampuja (pl. juniorit), joka on osallistunut v. 2009–2010 Suomen Ampumaurheiluliiton alaisiin kilpailuihin.

Ammunta-aika on klo 17.00-20.00.

Kaikki viisi sarjaa lasketaan joukkue- ja henkilökohtaiseen kilpailuun mukaan.

Joukkueet jaetaan A ja B sarjoihin kolmen kierroksen jälkeen, samalla kilpailijat jaetaan henkilökohtaisiin A ja B sarjoihin joukkueesta riippumatta.

Joukkueiden tulee huolehtia mahdolliset rästiammunnat etukäteen.

Kolmen kierroksen jälkeen ampumatta olevat sarjat eivät estä järjestäjää tekemästä sarjajakoa.

Kolmen kierroksen jälkeen ampumatta olevat sarjat voidaan siirtää suoraan A sarjaan harkintaa käyttäen, jotta sarjajako saadaan suoritettua.

Voittajajoukkue selviää, kun lasketaan kolmen ampujan viiden kierroksen tulokset yhteen.

Tasatuloksen sattuessa paremmuuden ratkaisee joukkueen paras kertasuoritus.

Viimeisenä ammutaan henkilökohtaisten kilpailujen finaalit A ja B sarjoissa. Finaaliin pääsee kuusi parasta molemmista sarjoista. Jos ei ole paikalla, täytetään paikka järjestyksessä seuraavalla ampujalla.

Finaalit ammutaan 21.06.2011 klo 17.30 alkaen.
Palkintojen jako suoritetaan sen jälkeen.