6. Kansainvälinen nuorten haulikkokilpailu 21.-27.7.2014

10.7.2014

Ilmoittautuneiden listaa on jälleen päivitetty. Ilmoittautuneita on saatu peräti 100! Käy katsomassa päivitetty lista kisainfo sivun lopusta, tästä linkistä.

 

5.7.2014

Ilmoittautuneiden listaa on jälleen päivitetty. Se on lisätty nyt myös suomen kielisen infosivun loppuun, pääset sinne tästä linkistä. Tällä hetkellä kahdestatoista eri maasta on tulossa ampujia kilpailuumme. Viimeisin ilmoittautuminen saatiin Ranskasta.

 

1.7.2014

Ilmoittautuneiden listaa on jälleen päivitetty. Tähän mennessä ilmoittautuneita maita Suomen lisäksi on kymmenen ja ne ovat Intia, Iso-Britannia, Italia, Malta, Norja, Saksa, Slovakia, Venäjä, Viro ja USA. Listan löydät englannin kieliseltä kisasivulta tästä linkistä.

 

26.6.2014

Ilmoittautuneiden listaa on taas päivitetty. Tähän mennessä ilmoittautuneita maita Suomen lisäksi ovat Intia, Iso-Britannia, Malta, Norja, Saksa, Venäjä ja USA. Listan löydät englannin kieliseltä kisasivulta tästä linkistä.

 

30.5.2014

Ensimmäinen ilmoittautuneiden lista on nyt julkaistu. Löydät sen englannin kieliseltä kisasivulta tästä linkistä. Tähän mennessä ilmoittautuneita maita ovat Intia, Saksa ja Venäjä.

 

8.12.2013  Päivi  

OSU järjestää nyt jo kuudennen kerran kansainvälisen nuorten haulikkokilpailun eli International Junior Shotgun Cupin Salolan haulikkoradalla, Orimattilassa 21.-27.7.

 

Toivotamme kaikki SAL:n jäsenseurojen nuoret lisenssin omaavat ampujat tervetulleiksi kilpailemaan.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.