Talkoosarja, haulikko 2017

13.6.017  Päivi

Talkoosarja on saatu päätökseen tältä vuodelta, kun eilen maanantaina ammuttiin vielä henkilökohtaisen kilpailun finaali. Talkoosarjan henkilökohtaisen kilpailun voitti Jukka Laakso, toiseksi ampui Anssi Mäkelä ja kolmanneksi Veli-Matti Soinoja. Joukkuekilpailun voitti Artjärven Sähkö, toiseksi sijoittui Puu- ja Pakkaus Reijonen ja kolmanneksi Haveforest.

500 haulikonpatruunaa arvonnassa voitti Ilkka Sarvi. 50 haulikonpatruunaa arvottiin lohdutuspalkinnoksi ja arpaonni osui Jarkko Hiltuselle.

Kiitos kaikille tavarapalkintojen lahjoittajille: Kärkkäinen, S-Market Orimattila sekä Tallink-Silja

Kiitos myös kaikille kilpailuun osallistuneille ampujille sekä talkoolaisille.

- - - -

Orimattilan Seudun Urheiluampujat järjestää perinteisen

TALKOOAMMUNTAKILPAILUN

naisille, miehille ja nuorille

Kilpailu on tarkoitettu metsästysseuroista, yrityksistä tai erilaisista yhteisöistä kerätyille joukkueille.

Joukkueen muodostavat kolme ampujaa, jotka nimetään ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäisenä talkoosarja iltana. Mahdollisuus myös pelkkään henkilökohtaiseen kilpailuun.

Kilpailulajit ovat Metsästyshaulikko, Compak ja 1-Trap.

Joukkueen saa muodostaa vapaasti, ei rajoituksia lisenssiurheilijoista tai osallistumisesta SAL:n alaisiin kilpailuihin.

Talkooammuntaillat ovat maanantaisin:

22.5.   Ilmoittautuminen sekä 1. kilpailukierros lajina Metsästyshaulikko 25 k

29.5.   2. kilpailukierros lajina Compak 25 k

5.6.     3. kilpailukierros lajina 1-Trap 25 k

12.6.   Finaalit 1-Trap 25 k

Kaikki kolme sarjaa lasketaan joukkue- ja henkilökohtaiseen kilpailuun mukaan.

Joukkueet jaetaan A ja B sarjoihin kahden kierroksen jälkeen, samalla kilpailijat jaetaan henkilökohtaisiin A ja B sarjoihin joukkueesta riippumatta. Naiset & nuoret ovat omassa sarjassa henkilökohtaisessa kilpailussa.

Kahden kierroksen jälkeen ampumatta olevat sarjat voidaan siirtää suoraan A sarjaan harkintaa käyttäen, jotta sarjajako saadaan suoritettua.

Voittajajoukkue selviää, kun lasketaan kolmen ampujan kolmen kierroksen tulokset yhteen. Tasatuloksen sattuessa paremmuuden ratkaisee joukkueen paras kertasuoritus.

Viimeisenä ammutaan henkilökohtaisten kilpailujen finaalit A, B ja naiset&nuoret sarjoissa. Finaaliin pääsee kuusi parasta kaikista sarjoista. Jos ei ole paikalla, täytetään paikka järjestyksessä seuraavalla ampujalla.

Mahdolliset pudotusammunnat ammutaan 12.6. klo 17.30.
Finaalit ammutaan 12.6. klo 18.00 alkaen.
Finaali ammutaan 1-Trap 25 k
(ns. vanhan säännön mukaan)

Palkintojen jako finaalien jälkeen.

Kilpailumaksu on 60 € / joukkue tai 30 € / henkilö (jos ei osallistu joukkuekilpailuun)

Joukkuekilpailumaksu sisältää kaikkien ampujien kolme kilpailusarjaa.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä 22.5.2017 klo 17.00.

Mikäli osallistujamäärä on vähintään 50 niin kaikkien osallistujien kesken arvotaan Metsästyskivääri. Mikäli määrä jää alle 50 niin arvotaan 500 haulikon patruunaa.